1.5 The BOX

Stap Pre Operatief Afspraak Box Support Hartoperatie Info
Logo The Box 600

Als u geaccepteerd bent voor een hartoperatie en u bent patiënt van een cardioloog uit het LUMC, willen we u pre- operatief een BOX uitreiken. U krijgt hierbij de mogelijkheid om thuismetingen te doen met behulp van verschillende apparaten.

Bij The BOX krijgt u thuismeetapparaten zoals de bloeddrukmeter, thermometer, een weegschaal en een horloge met een functie voor het maken van een hartfilmpje en een stappenteller toegestuurd.  U krijgt een persoonlijk account waarbij de metingen die u verstuurd, in uw persoonlijk patiënten dossier komen te staan.

Versturen van de meetgegevens

Voor het versturen van de meetgegevens heeft u toegang tot het internet nodig. Het internet heeft u ook nodig voor het downloaden en updaten van applicaties/ apps. Uw smartphone of tablet moet ook beschikken over Bluetooth, waarmee de apparaten met uw smartphone of tablet communiceert.

Toestemming geven aan het Hart Long Centrum

Het Hart Long Centrum heeft uw toestemming nodig om de gegevens in te zien. Zodra u een account heeft aangemaakt kunt u ons hiervoor toestemming geven.

Deze toestemming hoeft u slechts éénmaal te geven. Daarna worden de data gegevens automatisch doorgestuurd. De datagegevens worden beschermd volgens de AVG- richtlijnen (Algemene verordening gegevensbescherming).

De verstrekking van de apparaten gaat op indicatie. Per patiëntengroep wordt er gekeken welke metingen, en de daarbij behorende apparaten, u nodig heeft.

Vanuit het verleden weten we dat sommige mensen The BOX heel fijn vinden, maar een kleine groep heeft er enige moeite mee of wordt angstig van het doen van metingen. Er is een BOXsupport die u kan helpen met uw technische/ installatie vragen.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is de BOX support telefonisch bereikbaar
van 9:00 tot 12:00
op 071-5297604.
Of stuur uw vragen en/of opmerkingen met uw patiëntennummer naar: BOXsupport@lumc.nl

The Box 600
Terug naar Het Zorgpad
Scroll to Top